תבשיל עוף גראם מסאלה בסגנון הודי

תבשיל עוף גראם מסאלה בסגנון הודי

כמות: 6 מנות

מרכיבים

החומרים:

500 גרם עגבניות חצויות

100 גרם בצל לבן קלוף וחצוי

300 גרם בשר עוף חתוך לקוביות בגודל 2-4  ס"מ

1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים גס

1 כף מלח

1 כף תערובת תבלינים גרם מסאלה

1 כפית פלפל שחור גרוס

30 גרם שמן זית

300 גרם מים

150 גרם גרגירי חומוס מבושלים

150 גרם גזר חתוך לקוביות בגודל 2 ס”מ

150 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל 2 ס”מ

להגשה:

עלי כוסברה טריים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס עגבניות ובצל וקוצצים4 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים עוף, עלי כוסברה, מלח, תבלינים, שמן זית, מים וגרגירי חומוס ומכסים את קערת התרמומיקס
  3. מעבירים לשני מגשי כלי הורומה גזר ודלעת, מניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה הקערה ומבשלים 35 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  4. מעבירים את הגזר והדלעת המאודים לקערת התרמומיקס ומבשלים 1 דקה/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  5. מעבירים את התבשיל לקערת הגשה, מפזרים עלי כוסברה ומגישים חם. מומלץ לצד אורז.

FEINTIP