תבשיל קינואה לבנה ואדומה בליווי ירקות מאודים פריכים

תבשיל קינואה לבנה ואדומה בליווי ירקות מאודים פריכים

כמות: 4 מנות

מרכיבים

החומרים:

2 ליטר מים

גרעיני תירס טריים מקלח אחד

פרחי כרובית מ ½ כרובית

פרחי ברוקולי מברוקולי אחד

1 יחידה גמבה חתוכה לרצועות

150 גרם קינואה לבנה

150 גרם קינואה אדומה

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומחממים 14 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  2. מניחים את הירקות במגשי הוורומה, מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  3. מכניסים לקערה את הקינואה ומבשלים 13 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מעבירים את הקינואה לכלי הגשה, מניחים מעל את הירקות ומגישים חם.

FEINTIP

רוצים להעשיר את המנה? הוסיפו אגוזים, שקדים, פירות יבשים.