החומרים:
2 ליטר מים
גרעיני תירס טריים מקלח אחד
פרחי כרובית מ ½ כרובית
פרחי ברוקולי מברוקולי אחד
1 יחידה גמבה חתוכה לרצועות
150 גרם קינואה לבנה
150 גרם קינואה אדומה
אופן ההכנה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומחממים 14 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- מניחים את הירקות במגשי הוורומה, מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
- מכניסים לקערה את הקינואה ומבשלים 13 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מעבירים את הקינואה לכלי הגשה, מניחים מעל את הירקות ומגישים חם.
FEINTIP
רוצים להעשיר את המנה? הוסיפו אגוזים, שקדים, פירות יבשים.