אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל והגזר וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את השמן זית ומאדים 5 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים לקערה ארבעה שזיפים, היין, המים, המלח, הפלפל ועלי התימין.
- מכניסים את האורז לסלסילת הבישול ומניחים את סלסילת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס.
- ממליחים ומפלפלים את שוקי העוף ומניחים אותן במגשי כלי הוורומה. מפזרים את שארית השזיפים בין שוקי העוף. מניחים את כלי הוורומה במקומו, מעל מכסה התרמומיקס ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מסירים את כלי הוורומה. מוציאים את סלסילת הבישול בעזרת מרית התרמומיקס ושומרים את האורז מכוסה וחם. הופכים בעזרת מלקחיים את השוקיים במגשי הוורומה ומכסים את כלי הוורומה. מחזירים את כלי הוורומה למקומו ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מעבירים את האורז, העוף והשזיפים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים חם.