חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

נודלס בולונז אסייתי

כמות: 6 מנות

החומרים לרוטב:

1 בצל קלוף

2 שיני שום קלופות

50 גרם שמן זית

1/2 כפית ג’ינג’ר כתוש

500 גרם בשר בקר טחון גס

5 גרם מלח

פלפל שחור גרוס

200 גרם שעועית ירוקה חתוכה לחצאים

1/2 כפית שמן שומשום

1 כף משחת קארי

1/4 כוס חלב קוקוס

החומרים לנודלס:

1200 גרם מים

1 כף מלח

350 גרם נודלס

להגשה:

חופן בוטנים קצוצים

חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:

מכינים את הרוטב:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, השום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את השמן, הג’ינג’ר ומאדים 6 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  3. מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומבשלים 6 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות  בחישה עדינה.
  4. מניחים בקערת ערבוב את משחת הקארי, חלב הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים לקערת התרמומיקס את תערובת הקארי ומבשלים 15 דקות טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך ומעבירים לקערה בצד ושומרים חם עד לשימוש.

מכינים את הנודלס: 

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומוסיפים את המלח ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס, המכוסה במכסה, את הנודלס דרך חור המכסה ומבשלים זמן לפי הוראות היצרן/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.

מרכיבים את המנה:

  1. מסננים את הנודלס בעזרת סלסילת הבישול של התרמומיקס. מעבירים את האטריות לקערת הגשה, יוצקים מעל את רוטב הבולונז, מפזרים עלי כוסברה ובוטנים קצוצים ומגישים חם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL