חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סורבה פטל

כמות: 1.5 ליטר

מרכיבים

100 גרם סוכר

150 גרם מים

מיץ סחוט מלימון אחד

500 גרם מחית פטל (פטל טחון)

1 חלבון

אופן ההכנה:

  1. מבשלים לסירופ פשוט מים, סוכר ומיץ לימון. מצננים היטב.
  2. מערבבים את הסירופ הקר עם מחית פטל וחלבון. יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL