חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט ביצים

כמות: 6 מנות

החומרים:

120 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות

1 כף עלי שמיר

1 בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים

2 מלפפונים חמוצים (כ-60 גרם)

15 יחידות צלפים (1/2 1 כפיות)

4 ביצים קשות קלופות וחצויות

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס

4 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון טרי

1 כף עלי שמיר לקישוט

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את חזה האווז לקערת התרמומיקס וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
  2. מאדים את החזה 3 דקות/ נגד כיוון הלהב/ טמפרטורת ורומה/מהירות בחישה עדינה. מניחים בקערה בצד.
  3. מכניסים את השמיר לקערת התרמומיקס וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. מוסיפים לקערה את הבצל הסגול וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5, מעבירים לקערה עם חזה האווז.
  4. מכניסים את כל שאר החומרים לקערת התרמומיקס וקוצצים 15 שניות/ מהירות 3.
  5. מחברים את כל החומרים הקצוצים בקערה עם חזה האווז והבצל, מערבבים, מקשטים בשמיר ומגישים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL