חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוסטביף בתיבול סילאן ורוזמרין

56° / 3 שעות

חומרים:
נתח סינטה בקר במשקל של 1.5 ק"ג נקי משומן
1 שן שום כתושה
80 גרם סילאן
15 גרם מלח דק
10 גרם פלפל שחור גרוס
3 גרם מחטי רוזמרין מיובשות

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 56.
  2. מערבבים את כל חומרי הטעם בקערה גדולה. מעסים את נתח הסינטה בתערובת התבלינים, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide  למשך 6 שעות.
  3. מוציאים את השקית ובה הסינטה מאמבט ה- SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. מעבירים את הסינטה אל מחבת גריל וצורבים אותה עד שפניה הופכים שחומים ופריכים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL