אופן ההכנה:
- משרים שעועית בובס וחומוס בשתי קערות נפרדות עם 600 גרם מים ו-6 גרם מלח למשך 24 שעות ומסננים.
- מחממים סיר גדול רחב, מוסיפים מעט שמן לטיון וצורבים היטב את קוביות הבשר מכל צדדיהן. מוציאים את הבשר הצלוי לקערה נפרדת ושומרים בצד.
- מכניסים לסיר החם בצל, שום וגזר ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים תפוח אדמה, בטטה, פלפל אדום, צ’וריסוס, מלח, פלפל שחור, מלח עישון ועלי דפנה. מאדים תוך כדי ערבוב במשך 10 דקות.
- מוסיפים את יתר החומרים ואת קוביות הבשר הצלויות ומערבבים.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים את התבשיל במשך שעתיים או עד שהירקות והבשר מתרככים דיים.
- מעבירים לקערות הגשה, מעטרים בפטרוזיליה ומגישים חם.