חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק ריזלינג

כמות: 4 מנות

החומרים:

1 בצל לבן קלוף
1 תפוח אדמה קלוף
1 כרישה (החלק הלבן)
20 גרם חמאה
200 גרם יין ריזלינג
200 גרם מרק צח
1 כפית קורנפלור
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
300 גרם חלב
200 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם יין ריזלינג להגשה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הבצל, תפוח האדמה והכרישה לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את החמאה ומאדים 4 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 5.
  3. מוסיפים 200 גרם יין ריזלינג ואת המרק ומבשלים 11 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  4. בסיום הבישול טוחנים את המרק 20 שניות/ מהירות 10.
  5. מכניסים לקערת התרמומיקס את המטרפה, מוסיפים את הקורנפלור, המלח, הפלפל, החלב והשמנת המתוקה ומבשלים 2 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
  6. מוסיפים 100 גרם של יין ריזלינג , מערבבים 10 שניות/ מהירות 3 ומגישים חם.

FEINTIP

מומלץ להגיש עם עירית או פטרוזיליה קצוצה, לחם כפרי וריזלינג כמובן.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL