מגזין

הנך כאן:
מגזין
Page 3

הצלצול הוא בשבילי

יש אנשים שנולדו להיות מורים וללמד, כזו היא אסטלה. אסטלה, בעלת בית הספר ‘אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה’ לא הייתה קונדיטורית משחר ימיה. כמי שנולדה בעיר

קראו עוד»

עד העונג הבא

במפגש שנערך בבית-הספר לקונדיטוריה ‘אסטלה’, תוך שאנחנו מכרסמים כדורי ג’לטין בסירופ סוכר חום שהכין שף שגרירות יפן בישראל, ומדמיינים את עצמנו יפנים למהדרין, הציע גל

קראו עוד»

לבן על לבן

אם אתם כמונו פודי’ז בנשמתכם, ואם גם אתם מביטים בהשתאות במהפכה הקולינרית הנפלאה שעוברת ישראל בשנים האחרונות, אתם פשוט חייבים להכיר את גבי קאופמן, שחתום

קראו עוד»

מוציא מצה

היי אתם שם, תבדקו רגע במקרר שלכם, בארונות שלכם, בבית שלכם; מה קניתם בזמן האחרון? תנו לנו לגלות לכם סוד קטן – ליוסי בטח יש

קראו עוד»

לא כל יום פורים

יש לנו חבר מיוחד שנשמח שתכירו. שמו אלעד לוריא. אלעד הוא מהנדס מכונות מוכשר, בשלן בחסד, קוסם חובב אבל יותר מהכל – אלעד הוא ממציא!

קראו עוד»

בשל תפוח

“הסימולקרה לעולם אינה זו שמסתירה את האמת, זו האמת שמסתירה שאין אמת. הסימולקרה היא אמיתית ז’אן בודריאר ליאורה רוזין משמשת כחברה בצוות החדשנות ופיתוח המוצרים

קראו עוד»