מגזין

מה חדש? גלידת דבש | ספטמבר 2020
יש מצב שהדבר היחיד שיציב באמת בחיים זה החגים? עכשיו כשנגמרת שנת תש״ף אפשר להודות בפה מלא כרימון: זאת הייתה שנה ממש מוזרה. למדנו להכיר

מדריך קליל לכובש המתחיל
עולם הסו-ויד מקפל בתוכו עוד תחום שלם ורחב מלבד הכנת בשר באופן מושלם. המים שמתחממים לטמפרטורה מדויקת מאפשרים לנו גם לכבוש כל פרי וירק שאי

יאיר פיינברג פותח פופ-אפ סו-ויד
היי יאיר, תזכיר לנו מאיפה ולאן? שלום, אני יאיר פיינברג, שף ובעלים של חברת פיינקוק, מתעסק בעולם של חדשנות קולינרית למעלה מ-20 שנה, זה החיים,

4 מאכלים שאסור לפספס בטהראן
המטבח הפרסי מלא באוכל מסורתי, מזין, טעים ומנחם, אבל לא הגענו עד הלום כדי לדבר על אוכל קלאסי. כיתתנו אצבעותינו בין בלוגרים פרסים וחשבונות אינסטגרם

בתוך המטבח עם: אנה שפירו – השף קונדיטורית של טאיזו
ספרי לנו קצת על עצמך אני אנה שפירו, קונדיטורית כבר 10 שנים. ב-5 שנים האחרונות השף קונדיטורית של קבוצת טאיזו. היום אני יועצת גם בקבוצה.

מה זה גסטרופיזיקה ואיך אפשר לתבל תווים?
הגסטרופיזיקה, או מדע האוכל, זהו תחום מדעי המשלב גסטרונומיה (הידע וההבנה המשתייכים לאדם שאוכל) ופסיכופיזיקה (ענף בפסיכולוגיה הבוחן את היחסים בין גירויים פיזיים לתופעות מנטליות).

מאה שנים של עוגות חתונה מדהימות
1920 – שנות ה-20 העליזות הביאו עימן פאר והדר בעזרת השפעות דרמטיות של “גטסבי הגדול”,ארט דקו וג’אז.צורות חדות, עיטורי נוצות וזיגוג מושלם הן חלק בלתי

ראיון – נורית צ’יטיאת
ספרי לנו קצת על עצמך שלום, קוראים לי נורית, נולדתי ביפן ואת רוב החיים שלי ביליתי במזרח הרחוק. ההורים שלי יהודים עיראקיים שעלו מבגדד בשנות