אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- משמנים תבניות אינגליש קייק
- מכניסים לקערת התרמומיקס את החמאה וממיסים 5 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 2.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים 2 דקות/ מהירות 5.
- מורידים מדפנות הקערה את הבלילה, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב ומערבבים 30 שניות/ מהירות 5.
- יוצקים את הבלילה לתבניות האפייה, לחצי מגובהן ואופים בתנור כשעה עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא לח.
- מוציאים את התבניות מהתנור. מצננים, פורסים ומגישים.