החומרים:
500 גרם מיץ תפוחים טבעי
500 גרם מים
1/4 מקל קינמון
1 כוכב אניס
50 גרם דבש
1 שקיק תה הדרים או ורדים
40 גרם מיץ לימון
1 תפוז מפולט לפלחים
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- מניחים לפונץ’ למשך 15 דקות על שכל הטעמים יתפתחו.
- מוזגים את הפונץ’ לכוסות הגשה מבעד למסננת ומגישים חם מיד.
FEINTIP
הוסיפו לכוסות רצועת קליפת תפוז טרייה וריחנית או כוכב אניס להעשרת הטעם ולעיטור המשקה.