חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פונץ’ תפוחים

כמות: 6 כוסות

החומרים:

500 גרם מיץ תפוחים טבעי

500 גרם מים

1/4 מקל קינמון

1 כוכב אניס

50 גרם דבש

1 שקיק תה הדרים או ורדים

40 גרם מיץ לימון

1 תפוז מפולט לפלחים

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  2. מניחים לפונץ’ למשך 15 דקות על שכל הטעמים יתפתחו.
  3. מוזגים את הפונץ’ לכוסות הגשה מבעד למסננת ומגישים חם מיד.

FEINTIP

הוסיפו לכוסות רצועת קליפת תפוז טרייה וריחנית או כוכב אניס להעשרת הטעם ולעיטור המשקה.

מתכונים נוספים