אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס קוביות גבינה וקוצצים 10 שניות/ מהירות 7.
- מוסיפים קמח, קוביות חמאה, ביצה ומלח ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4.
- פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה, מעבירים את הבצק אל הניילון הנצמד, עוטפים ומעצבים לנקניק בקוטר של 4 ס”מ באורך של כ-40 ס”מ. מעבירים למקרר למשך שעתיים.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים מגש אפייה בנייר אפייה.
- מוציאים את נקניק הבצק מהמקרר, פורסים מהבצק מטבעות בעובי של 3 מ”מ, מניחים אותן על מגש האפייה במרחק של חצי ס”מ ביניהן ומפזרים מעליהן זרעי כמון או זרעי שומשום.
- מעבירים לאפייה בתנור למשך 10-15 דקות או עד שהקרקרים מזהיבים, מוציאים מהתנור, מצננים ושומרים בכלי אטום עד להגשה. מומלץ להגיש לצד בירה או יין קר.