אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה רחבה את רצועות הבשר עם 20 גרם רוטב סויה, 15 גרם רוטב צדפות, 15 גרם סאקה, סוכר, קורנפלור ושמן שומשום. מניחים לספיגת טעמים למשך 20 דקות.
- יוצקים לקערת התרמומיקס 1,500 גרם מים ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מכניסים למים הרותחים אטריות ביצים ומבשלים 5 דקות / טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מסננים את אטריות הביצים, שוטפים אותן במים קרים, מערבבים בקערה עם 10 גרם שמן קנולה ושומרים מכוסה בצד עד לשימוש.
- מייבשים את קערת התרמומיקס. מכניסים לקערה את שיני השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. דוחפים בעזרת המרית את מחית השום מדופן הקערה לכיוון הלהב, מוסיפים 10 גרם שמן קנולה ומאדים 2 דקות / טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים לקערת התרמומיקס את רצועות הבשר עם נוזלי המשרה ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. מפרידים בעזרת המרית בין רצועות הבשר ומבשלים עוד 30 שניות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. שומרים את הבשר המבושל והנוזלים בקערה מכוסה בצד.
- מחזירים את קערת התרמומיקס למקומה, אין צורך לשטוף.
- מניחים את פרחי הברוקולי בשני מגשי כלי הורומה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס 40 גרם רוטב סויה, 30 גרם רוטב צדפות, 30 גרם סאקה, 200 גרם מים, מחית ציר בקר ופלפל שחור. טוחנים 20 שניות/ מהירות 4, מניחים את כלי הורומה עם פרחי הברוקולי במקומו על המכסה ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מניחים בצד את כלי הורומה, מחזירים לקערת התרמומיקס את רצועות הבשר המבושלות ומערבבים אותן עם הרוטב שבקערה 1 דקה/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מסדרים בצלחת הגשה רחבה את אטריות הביצים, מניחים מעליהן את פרחי הברוקולי ויוצקים מעל את רצועות הבשר והרוטב. מפזרים אגוזי קשיו ומגישים חם מיד.