חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלסה ישראלית

כמות: 1 ק"ג

החומרים:

2 גזרים קלופים חתוכים למטעים

3 מלפפונים שטופים חתוכים לקטעים

1 פלפל אדום חתוך לקוביות בגודל 5*5 ס"מ

1 כוס עלי פטרוזיליה

½ בצל סגול חתוך לרבעים

2 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ שרי

4 כפות שמן זית

½ 1 כפיות מלח

½ כפית פלפל שחור

1 כף זעתר

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  2. מעבירים את הסלסה לקערה ומניחים בצד עד לשימוש.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL