מגזין

ברוכים הבאים לעולם הפיצה
פיצה זה טעים, פיצה זה מנחם, פיצה זה עולם קולינרי שלם! לכן, את הניוזלטר של חודש אוגוסט נקדיש לדבר המופלא הזה שנקרא פיצה. נתחיל קצת

המדריך לגלידיונרים הביתיים
זהו, אנחנו עמוק בתוך קיץ לוהט ולח וחייבים למצוא לעצמנו דרך להתרענן; משהו קריר, נעים, מלטף שישכיח מאיתנו ולו רק ללק, את הרטיבות שבאוויר ואת

עולם הגלידות החדש – 4 טרנדים שאתם חייבים להכיר
הצרכן הישראלי ממש אוהב גלידה. הוא כ”כ אוהב גלידה עד שהוא הגיע למקום השביעי והמכובד בהיקף צריכת גלידות בעולם (!) ומי בעצם לא אוהב גלידה?

התחייה המחודשת של “על האש” !
ריח הצלייה, העשן והטעם העמוק – שפים ומסעדות בארץ ובעולם מתאהבים מחדש בפחמים. בישול בתנורי פחם מייצר שילוב גסטרונומי נהדר בין ברביקיו פחמים לבין תנור

חג אביב שמח
ראשית נפתח בלאחל לכם, למשפחותיכם ולחבריכם חג פסח שמח, בריא, נעים וטעים! הפעם אנחנו פה בשביל לספר לכם על ארבעה מוצרים מרהיבים (חלקם חדשים מהניילון

ממשיכים להיות מחויבים לחדשנות
גם בימים אלו אנחנו ממשיכים לחפש ולמצוא מכשירים מיוחדים מעולם השפים המקצועי, על מנת להביא אליכם הביתה את מיטב הטכנולוגיה כדי שתוכלו לבשל כמו אלופים

שנה חדשה, התחלה חדשה, הפתעות חדשות
שנה אזרחית חדשה מוצלחת לכולם! אחרי ששנת 2020 לא זכתה בפרס השנה הכי מפנקת, אנחנו מקווים ששנת 2021 תביא איתה קצת יותר הצלחות, ריגושים והתחלות

סוף שנה של פחמימות
וואו. סוף סוף השנה הזו מגיעה לסיומה. 2020 היית מיוחדת, מטלטלת, מסוגרת, מאתגרת ומה לא. כמובן שהבאת איתך גם כמה דברים חיוביים, כמו את התעצמותו

5 טיפים שיהפכו את המטבח שלכם לנעים יותר בסגר
אנחנו בטוחים שכבר הרבה זמן רציתם לעשות משהו עם המטבח, לשנות, לחדש, להפוך או פשוט לעשות אותו למקום נעים יותר שכיף לעבוד ולבשל בו. לרבים